Sreski špijun posetio bazene u Rači [Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

I naš sreski špijun ''ima dušu'',  pa je posetio bazene u obližnjoj opstini Rača. I pored velikog broja posetilaca, i za plivanje i za igre na vodi, sa decom ili bez njih, ima mesta! Pogledajte fotografije koje govore više od hiljadu reči: 

Evo kakvu je atmosferu zabeležio objektiv: Posle renoviranja bazeni su kao novi. Svako ko je jednom bio došao je ponovo, ocena za ukupnu atmosferu je 4+. Naš sreski špijun vam toplo preporučuje- posetite ove bazene jer je prelepo.

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac