NLO iznad Šumadije! [Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

Ove slike zabeležio je pre par dana objektiv sreskog špijuna.

Na potezu od Lapova ka Crnom vrhu kod Jagodine uočio je neindetifikovani leteći objekat koji se kretao na visini od par stotina metara.

Za sobom nije ostavljao trag, a nije imao ni krila, niti bilo šta što bi ga indentifikovalo sa avionom ili hilikopterom.

Da li su vanzemaljci nakon Poljske posetili i Srbiju ili se radi o nekoj drugoj letećoj napravi procenite sami. Postavili smo slike uslikane mobilnim telefonom i negative kako biste najbolje uočili o čemu se ovde radi.


Istina je negde tamo!


{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac