Ćapin tek očekuje pravi Radnički - iKragujevac


Sport

Iskusni plejmejker Radničkog Aleksandar Ćapin bio je junak pobede kragujevačkog tima u duelu sa Cedevitom, u 15. kolu ABA lige. Naravno, prezadovoljan je epilogom, ali i upozorava da njegovu ekipu tek očekuju najveći izazovi.

Kragujevački Radnički uspeo je da se revanšira Cedeviti za poraz u drugom kolu u Zagrebu i tako 2012. godinu završio sa pozitivnim učinkom - osam pobeda i sedam poraza.

Utisak je da je ekipa Miroslava Nikolića mogla i za nijansu bolje, ali će imati priliku da u nastavku sezone nadoknadi propušteno i ostvari cilj postavljen na startu sezone, a to je plasman u Evrokup.

Junak pobede nad Cedevitom u nedelju je bio Aleksandar Ćapin, koji je od samog dolaska u Radnički pokazao da je pravi izbor Kragujevčana na poziciji plejmejkera. Ipak, svestan je i on da pravi izazovi tek slede, i to već početkom naredne godine.

''Završili smo 2012. godinu pozitivnim skorom, to je najbitnije. Sledi nam pakleni raspored, pred nama su teška gostovanja, dolaziće nam najbolje ekipe. Tek ćemo morati da pokažemo pravi karakter, da se saberemo kao večeras, kako bismo i drugi deo sezone završili pozitivnim učinkom. To će omogućiti ostvarivanje klupskog cilja'', konstatovao je Ćapin.

Već u narednom kolu Radnički gostuje vodećoj Igokei u Laktašima, a taj meč na programu je 5. januara.

Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu