Prlainović: Čast mi je što sam kapiten Crvene zvezde - iKragujevac


Sport

Nošena gromoglasnim hukom sa tribina Crvena zvezda je posle pobede nad Rdničkim skinula skalp i možda najjačem timu u Evropi.

Cveno - beli su savladali "drim tim" iz Kragujevca i to na spektakularan način, ne dajući šansu rivalu da se posle početne visoke prednosti vrati u meč. Ponosan na igru koju su prikazali njegovi saigrači bio je ponosan najbolji srpski sportista za 2012. godinu u izboru Olimpijskog komiteta Srbije i kapiten tima iz Ljutice Bogdana Andrija Prlainović.

- Čast mi je što sam kapiten Crvene zvezde i ovih momaka. Iako se od mene očekivalo mnogo više ja sam podbacio. Ekipa je uspela da pobedi i ja sam ponosan na njih. Odigrali su sjajan meč, pobedili jednu od najjačih ekipa ne samo u Srbiji već i šire i mislim da možemo mnogo više od ovog što smo pokazali - kazao je Prlainović.

Kao i mnogi "haubica" Crvene zvezde smatra da su navijači bili njen 14 igrač.

- Navijači su ove sezone uvek uz nas. Daju nam krila i kadasmo mi na slabom nivou oni daju maksimum. Hvala im puno i nadam se da će uvek biti uz nas - istakao je Andrija Prlainović, vidno uzrujan zbog promašenog peterca dva i po minuta pre kraja meča.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu