Savić: ''Ovo ništa ne mora da znači'', Udovičić: ''Još uvek nismo drim-tim'' - iKragujevac


Sport

Posle pobede u derbiju jeseni, trener crveno-belih Dejan Savić nije želeo da daje preveliki značaj ovom trijumfu, dok na drugoj strani Dejan Udovičić ističe da Radnički još uvek nije na nivou koji se očekuje od njegovih igrača.

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu u sjajnoj atmosferi na Tašmajdanu. Posle fenomenalnog početka i vođstva od 4:0 za goste iz Kragujevca više nije bilo rezultatskog povratka u ovaj meč, koji je na kraju završen trijumfom Zvezde od 10:8.

Trener Dejan Savić je, naravno, bio izuzetno zadovoljan posle meča, ali nije želeo da stvara nekakvu euforičnu atmosferu.

''Zasluženo smo pobedili, čestitam svojim igračima. Ono što i forsiramo u poslednje vreme donelo je rezultat, ali sezona je duga, ovo ništa ne znači'', istakao je Savić, pred kamerama B92.

Njegov kolega sa druge strane, doskorašnji selektor Dejan Udovičić, naglasio je da njegovi igrači još uvek nisu opravdali epitete poput ''drim tima''.

''Svi su nas nazivali drim timom posle formiranja ove ekipe. Međutim, mi imamo 'drim' igrače, ali još nismo drim tim. Dva puta smo stizali 'minus četiri', neke šuteve nismo postigli, oni jesu i to je odlučilo'', izjavio je Udovičić.

Filip Filipović je pohvalio protivničku ekipu, ali i njihove navijače.

''Izlišno je pričati o motivaciji u ovakbvoj atmosferi. Čestitam i igračima i navijačima Zvezde. Nismo se najbolje snašli u ovakvom ambijentu.

Njihova agresivna igra dopuštena od strane sudijskog para donela je rezultat, ali nemam nikakvu zamerku na suđenje.

Za ovakvu ekipu je dobro da imamo jedan ovakav hladan tuš, u odbrani nismo imali dovoljno zajedništva da bismo preokrenuli'', konstatovao je Filipović.

Konačno, svoje utiske je izneo i Andrija Prlainović, zvanično najbolji sportista Srbije u 2012.

''Večeras smo bili bolji rival, pokazali ogromnu želju. Čestitanm svim saigračima. Sjajan završetak ove godine, kako za mene, tako i za Zvezdu.

 Nedostajao nam je Rađen, sa njim bi bilo još bolje u odbrani. Svaka čast i Denisu Šefiku, sjajno je odradio posao'', poručio je Prlainović u izjavi za B92.

Izvor: Sportske.net

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu