Pioniri Radničkog dobili novi dom - iKragujevac


Sport
Jedna od najbrojnijih i najtalentovanijih generacija Rukometnog kluba Radnički, 2009. i mlađe, od koje kragujevački superligaš ima visoka očekivanja, ima novu „bazu“. Uz svesrdnu i nesebičnu pomoć Predraga Stevovića, člana Gradskog veća za sport, vrata eminentne fiskulturne sale je otvorila Prva kragujevačka gimnazija, gde će naši dečaci imati vrhunske uslove za nesmetani rad i usavršavanje. Stevović je na poziv Rukometnog kluba Radnički posetio trening budućih vedeta kragujevačkog rukometa i sagledao sav potencijal ove generacije.


Svega ovoga ne bi bilo da nema vrhunskih trenera koji rade sa našom decom i rukovodioca koji vode ovaj klub i koji su rezultatima osvetlali obraz i svog grada i zemlje. Siguran sam da će ova mlada generacija koja je na sceni i za koju sam uveren da će imati bolje rezultate nego sadašnje ekipe, iznedriti buduće šampione. Baš iz tog razloga se trudimo da im omogućimo vrhunske uslove i svu moguću pomoć grada Kragujevca, kako u infrastrukturi, tako i u sportskoj opremi koja im je potrebna za trenažne procese, a nakon odgledanog treninga sam stopostotno uveren da rade dobar posao i da su na pravom putu, zaključio je Stevović.

Rukometni klub veliku pažnju poklanja školi rukometa i u tome vidi svoju budućnost. Veliki broj dece nam pokazuje da je rukomet u Kragujevcu dobio svoju prepoznatljivost. Grad pruža ogromnu pomoć našem sportu i ovo je samo još jedan dokaz tome. Prva gimnazija, škola sa izuzetnom reputacijom, ali i pozicijom u gradu, će nam pružiti odlične uslove za rad i napredovanje naših mladih rukometaša. Još jednom veliko hvala gradu Kragujevcu i članu Gradskog veća za sport na svoj podršci koju nam pružaju, izrazio je zahvalnost direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Treninzi ove generacije mladih nada Radničkog se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 21 čas u sali Prve kragujevačke gimnazije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu