Novi Pazar trijumfovao na „Čika Dači“ - iKragujevac


Sport
Fudbaleri Radničkog pretrpeli su treći uzastopni poraz u Super ligi.


U 10. Kolu prvenstva, kragujevački tim je danas na stadionu „Čika Dača“ izgubio od ekipe Novog Pazara rezultatom 3:1.

Gosti su ostvarili sedmi trijumf u nizu i zauzeli vrh tabele.

Ekipa Novog Pazara je zasluženo došla do pobede u Kragujevcu i pokazala zašto je najprijatnije iznenađenje Super lige. Momenat koji je dosta uticao na ishod meča dogodio se u 12. minutu kada je dosuđen penal za goste i isključen štoper Radničkog Ivanović. Najsrrožu kaznu u pogodak je pretvorio Islamović.

Iako sa igračem manje Kragujevčani su u nastavku meča napadali i imali prilike da dođu do izjenačenja. Najveću šansu nije iskoristio Krajišnik koji je pogoddio stativu. Napadi su se isplatili u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je Tomić sa bele tačke izjednačio na 1:1.

U drugom delu meča gosti su napadali. Posle tri minuta igre u nastavku Jović je pogodio stativu. Desetak minuta kasnije igrači Novog Pazara iskoristili su grešku odbrane domaćina i preko Stanojlovića ponovo došli do prednosti. U 63. Minutu Bogdanovski je na efektan način postigao mi treći pogodak za Novi Pazar. Gosti su imali šanse da slave i ubedljivije, ali je ostalo 3:1 za Novi Pazar.

Posle tri poraza u nizu, Radnički će narednog vikenda igrati u Kruševcu sa ekipom Napretka koja se takođe nalazi u doljem delu tabele sa bodom manje od kragujevačkog kluba.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu