Ćapin: Olimpija nikada ne odustaje - iKragujevac


Sport

Plejmejker Radničkog iz Kragujevca Aleksandar Ćapin kaže pred gostovanje Olimpiji u 14. kolu ABA lige da su ’zmajčeki’ tim koji nikada ne odustaje.

Na startu sezone Ljubljančani su slavili sa 71:65.

"Znali da gube po 10-15 poena razlike ali i da se vrate u meč i dobijaju utakmicu, i u ABA ligi i u Evroligi. To je tim koji ne odustaje. Taktički su vrlo dobro su pripremljeni, tim su koji zna šta želi. Od onih su koji vešto napadaju slabosti protivnika i na tome insisistiraju tokom cele utakmice, bez obzira na tok“.

„Radio sam sa trenerom Filipovskim, znam koliko je kvalitetan trener, sve vreme bodri svoje momke, na svakoj utakmici, i to se na kraju vrati rezultatom. Olimpiju čine mlađi igrači u kombinaciji sa nešto iskusnijim strancima. Imaju iskustvo iz završnica ABA lige, pa tačno znaju kada šta treba uraditi da se dođe do cilja. Nesumnjivo nas očekuje jako teška utakmica. I oni i mi svesni smo da ovaj meč može bitno da utiče na konačnu raspodelu mesta na Jadranu koja vode u Evropu“, dodao je Ćapin.

I Radnički i Olimpija imaju po sedam pobeda i šest poraza i dele peto mesto na tabeli zajedno sa MZT-om i ekipom Budućnosti.

Izvor. B92, kkradnicki.rs 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu