Dejan Zlatanović na golu Radničkog - iKragujevac


Sport

Nakon odličnih partija i plasmana u debitantskoj sezoni Arkus lige i učešća na završnom turniru Kupa, apetiti superligaša iz Šumadijske prestonice su porasli. Odlaskom Gemaljevića je ostalo upražnjeno mesto na golu Radničkog, koje je trebalo popuniti u skladu sa visokim ambicijama kluba. Izbor je pao na iskusnog i prekaljenog čuvara mreže Dejana Zlatanovića (41), koji je tri godine svoje duge i plodonosne karijere proveo u Kragujevcu.

Drago mi je da se posle nekoliko godina vraćam u grad i klub za koji me vežu lepe uspomene. Nadam se da ću svojim igrama doprineti ispunjenju cilja kluba, a to je ulazak u plej-of i da ću svojim iskustvom pomoći mlađim saigračima u novoj sezoni. Na kraju bih pozvao navijače (ako to prilike dozvole u novoj sezoni) da nas podrže, jer ćemo uz njihovu pomoć lakše doći do ostvarenja zacrtanih očekivanja, najavio je dolazak u Radnički Dejan Zlatanović.

Zlatanović je rukometom počeo da se bavi sa 12 godina u rodnom Boru, a u prebogatoj karijeri je nastupao i za Hajduk Veljko, Planinku, Hebu, Mladost, Radnički KG, Rudar, Crvenu zvezdu, Železničar, Dinamo i Dubočicu, a sa Radničkim je sklopio jednogodišnji ugovor.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu