Radnički u Zemunu za kraj ligaškog dela - iKragujevac


Sport

U poslednjem kolu ligaškog dela Super lige Srbije vaterpolisti Radničkog gostuju ekipi Zemuna, u subotu od 17.45 časova, na bazenu „11. april“.

Ovaj meč neće imati prevelikog takmičarskog značaja, jer su u prošlom kolu Kragujevčani obezbedili prvo mesto, dok će Zemunci ligu završiti kao sedmoplasirani.

Manje-više i sve ostalo je poznato pred poslednje kolo. Iz lige ispada poslednjeplasirana Banjica, dok će Stari grad u baraž za opstanak sa valjevskim Valisom.

Radnički se u četvrtfinalu sastaje sa osmoplasiranim Naisom, dok će Zemunci na megdan drugoplasiranom Novom Beogradu. Nepoznato je samo kako će se Crvena zvezda, Šabac, Vojvodina i Partizan podeliti u preostala dva četvrtfinalna para.

Zvezda ima bod više od Šapca, a samim tim i sve u svojim rukama u borbi za treće mesto. „Crveno-beli“ imaju i lakši posao, jer dočekuju Stari grad, dok Šapčani idu na noge Novom Beogradu.

Odluka će pasti i za poziciju pet na kojoj Vojvodina pred gostovanje niškom Naisu ima tri boda prednosti nad Partizanom koji se sastaje sa Banjicom.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu