Radnički putuje u Pančevo po prve plej-of bodove - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog su započeli takmičenje u plej-ofu Arkus lige minimalnim porazom na svom terenu od šabačke Metaloplastike. Priliku da poprave utisak imaće u subotu 27. februara u pančevačkoj hali „Strelište“, gde će ih ugostiti domaćin Dinamo, ekipa koja se godinama nalazi u vrhu srpskog rukometa.

Još jedna teška utakmica u nizu za nas. Dinamo je kvalitetan protivnik, međutim i pored toga što igramo na gostujućem terenu siguran sam da ćemo se pokazati u pravom svetlu. Oni su kao i mi doživeli poraz u prvom kolu plej-ofa, tako da će biti silno motivisani da osvoje prve bodove. Samim ulaskom u najboljih osam smo pokazali da imamo kvalitet, a ova utakmica je još jedna prilika da pokažemo da nismo slučajno zalutali u doigravanje. Kao što sam već rekao, protivnik jeste kvalitetan, ali ukoliko uđemo sa dovoljno želje i motiva, mislim da povoljan rezultat neće izostati, najavio je susret drugog kola plej-ofa, krilo Radničkog Bogdan Utvić.

Početak utakmice je zakazan u 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

 https://www.youtube.com/watch?v=lSVrufTds5w&feature=youtu.be

 

 

 

 

 



 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu