Priređen svečani prijem u Budimpešti za stručni štab i rukovodstvo kragujevačkog vaterpolo kluba - iKragujevac


Sport

Ambasador Srbije u Budimpešti Ivan Todorov priredio je svečani prijem za stručni štab i rukovodstvo kragujevačkog vaterpolo kluba Radnički, kao i člana gradskog veća za sport Predraga Stevovića i pomoćnika gradonačelnika za međunarodnu saradnju Borisa Kovačevića. U prelepom zdanju naše ambasade u glavnom gradu Mađarske, tačno preko puta čuvenog Trga Heroja, razmenjene su poruke i želje za uspeh vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, a koji večeras kao jedini srpski predstavnik, započinju evropsku odiseju na kvalifikacionom turniru Lige šampiona.

Na današnji dan Srbija je pretrpela velike ljudske žrtve i materijalna razaranja, danas slavimo dan stupanja na snagu primirja u Prvom svetskom ratu. U slavu naših predaka koji su dali živote za našu slobodu, danas imamo privilegiju i mogućnost da učestvujemo na ovako velikom sportskom događaju, gde se iskreno nadam da ćemo imati snage da pokažemo pobedničko lice, - kazao je Predrag Stevović.

Ambasador Srbije u Budimpešti Ivan Todorov, a koji je bivši profesionalni sportista, nas je pažljivo saslušao, kao i želje naše delegacije, koja bi volela da Grad Kragujevac ima još bolju saradnju sa Mađarskom i Budimpeštom u ostvarenju infrastrukturnih projekata, koji bi mogli da promene lice Kragujevca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu