Predstavnici Sportskog saveza Srbije posetili Kragujevac - iKragujevac


Sport

U okviru redovnih aktivnosti delegacija Sportskog saveza Srbije, koju je predvodio generalni sekretar Goran Marinković, posetila je danas Kragujevac. Predstavnike republičkog sportskog saveza primio je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport, a sastanku su prisustvovali i predstavnici Sportskog saveza Kragujevca.

Kragujevac je poznat kao grad sporta, ima znamenite sportiste i uspešne klubove. Veoma nam je stalo, kao krovnoj sportskoj organizaciji u Srbiji, da sport u Kragujevcu funkcioniše na najbolji mogući način, istakli su gosti nakon sastanka. Dobra komunikacija između lokalne samouprave i Sportskog saveza je dobar znak za napredovanje kragujevačkog sporta. Takva saradnja je čvrst temelj za unapređenje i razvoj sporta u gradu Kragujevcu, zaključeno je na sastanku.

Ovo je samo prvi u nizu susreta i nadam se da ćemo i u novom sazivu dobro sarađivati, kazao je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport i dodao da Sportski savez Srbije, na ovaj način želi da produbi saradnju sa Kragujevcem i da je podigne na viši nivo, na obostrano zadovoljstvo. Imali smo mnogo zajedničkih tema, odnosno projekata o kojima smo razgovarali i na čijoj realizaciji moramo predano da radimo. Nadam se da ćemo ih sprovesti u delo – poručio je Stevović.2-44.jpg

3-45.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu