Crnogorski internacionalac u redovima Radničkog - iKragujevac


Sport

Na obostrano zadovoljstvo kako Rukometnog kluba “Radnički” tako i iskusnog srednjeg beka, Nemanje Vukovića, po treći put se “Radnički” može pohvaliti dolaskom mladog i veoma talentovanog Vukovića. Ozbiljnost u nameri da se Radnički plasira u viši rang, a ujedno i predstavi svoj grad na što bolji način, dokazao je okupljanjem talentovanih mladih igrača. Jedan od vodećih sportova je svakako rukomet, koji će dvogodišnjim angažovanjem Vukovića pokušati da se plasira u Arkus Superligu.

Radujemo se povratku Nemanje Vukovića u Radnički. Radi se o sjajnom momku, vrhunskom profesionalcu u pravom smislu te reči i igraču koji može podjednako da pokrije pozicije i srednjeg i levog beka. U Kragujevac se vraća nakon izuzetne sezone i sjajnih igara u Subotici. Smatram da svojim višegodišnjim, superligaškim iskustvom može doprineti poboljšanju kvaliteta stila igre. Dobrodošao nazad! Istakao je pomoćni trener Radničkog, Miloš Sretenović.

Nemanja je prve rukometne korake napravaio sa 10 godina u Rudaru iz rodnih Pljevalja, a u bogatoj karijeri je nastupao i za Budvansku Rivijeru, RK Radnički Kragujevac, RK Priboj, RK Zlatar, RK Mokra Gora, Radnički 1964, Al Jazira (Abu Dabi) i RK Spartak.

Naglasio bih da mi je ovo novi-stari angažman. Stari klub, stari prijatelji, a opet nešto novo. Treći put oblačim dres Radničkog iz Kragujevca, iskreno ništa manje nije uzbudvljivije nego prvi put. Veća odgovornost, ambicije kluba i viši nivo. Drago mi je što sam dio mozaika koji je sklopio Radnički ove sezone. Smatram da je klub jedan od najorganizovanijih u Srbiji, sa visokim ambicijama što me posebno raduje. Siguran sam da ćemo ostvariti svaki cilj koji stavimo pred sebe i da će sezona biti uspješna jer to ovaj klub i grad u potpunosti zaslužuju. Željan sam rukometa, svega što on nosi i jedva čekam da sve krene. Najavio je svoj treći angažman u Kragujevcu Nemanja Vuković.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu