Sportske ekipe Radničkog počele sa pripremama - iKragujevac


Sport

Nakon duže pauze zbog epidemije Kovida 19 sportisti Rukometnog i Košarkaškog kluba Radnički počeli su sa pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu.

Sportsko privredno društvo Radnički je sportistima obezbedilo sve uslove za bezbedan trening kako ne bi došlo do zaražavanja korona virusom.

Posle odbojkaša Radničkog koji su već dvadesetak dana na pripremama, rukometaši i košarkaši Radničkog počeli su sa treninzima kako bi spremni dočekali novu takmičarsku sezonu.

Rukometni klub Radnički u novu sezonu ulazi sa novim šefom stručnog štaba koji ima visoke ciljeve za ovu godinu.

Košarkaški klub Radnički je takođe počeo sa kombinovanim treninzima na otvorenom očekujući u narednom periodu formiranje cele ekipe.

Stručni štab Odbojaškog kluba Radnički ubrzano radi na pripremanju kvalitetnog sastava koji u septembru očekuje niz prijateljskih utakmica koje će biti organizovane u SBB hali „Jezero“.

Sportsko privredno društvo Radnički potrudilo se da sve sportske ekipe dobiju adekvatna pojačanja za narednu takmičarsku sezonu.

Pored odbojkaša, rukometaša i košarkaša i vaterpolisti Radničkog pre početka sezone rade na formiranju ekipe kako bi bili spremni za novu takmičarsku sezonu.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu