Srećko Ristić i naredne sezone u dresu Radničkog - iKragujevac


Sport

Odbojkaški klub Radnički uveliko radi na formiranju kostura ekipe za narednu takmičarsku sezonu. Posle Vuka Milutinovića i Nemanje Dukića, nekadašnji prvak države je produžio saradnju i sa iskusnim primačem servisa Srećkom Ristićem (33).

Ristić je u Kragujevac stigao prošlog leta, i mada je u većem delu sezone imao problema sa povredama koje su ga sprečile da pruži svoj maksimum, on je svojim profesionalizmom i ogromnim iskustvom značajno doprineo dobrim rezultatima Kragujevčana.

Odlični uslovi i ozbiljne takmičarske pretenzije motivisali su 33-godišnjeg Zaječarca da parafira produžetak saradnje sa kragujevačkim klubom na još jednu sezonu.
Organizacija kluba je na više nego zavidnom nivou i konstantno se unapređuje.

Velika stvar je što je sačuvan kostur ekipe, na čelu sa trenerom Kobiljskim i njegovim saradnicima iz stručnog štaba, što će nam u znatnoj meri olakšati pripreme za narednu takmičarsku sezonu. Mislim da uz još par kvalitetnih pojačanja možemo da napravimo dobru priču i umešamo se u borbu za oba domaća trofeja. Svesni smo da to neće biti lako, ali spremni smo na „krvavi“ rad, u nadi da će sav taj naš trud na kraju doneti željene rezultate – poručio je Ristić.

Inače, odbojkaši Radničkog su 11. maja krenuli sa treninzima na otvorenom u Šumaricama, a već od naredne sedmice očekuje ih povratak u „SBB halu Jezero“, gde će nastaviti da bruse formu za novu takmičarsku sezonu.

 

   

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu