Mere predostrožnosti u cilju prevencije koronavirusa - iKragujevac


Sport

Sportsko privredno društvo „Radnički“ sprovodi sve mere prevencije koje je usvojila Vlada Republike Srbije, u cilju sprečavanja daljeg širenja korona virusa COVID -19.

Kako bi se izbegle gužve u zatvorenim prostorima, SPD ,,Radnički“ ovim putem obaveštava roditelje dece mlađih kategorija i školica sporta, koji obavljaju treninge u SBB hali ,,Jezero“, Hali ,,Gordana Goca Bogojević“ ili na zatvorenom bazenu da poštuju preporuke Vlade Srbije.

To podrazumeva da, kada roditelji dovedu dete na trening u jedan od objekata SPD Radnički, ne ulaze u hol ovih objekata, već će na samom ulazu treneri mlađih selekcija i treneri školica sporta, imati obavezu da preuzimaju decu i po završetku treninga predaju decu roditeljima na istom mestu.

Podsećamo, da će sve odbojkaške, košarkaške, rukometne i vateropolo utakmice naših klubova u narednom periodu biti odigrane prema unapred utvrđenom rasporedu takmičenja, bez prisustva publike. Javnost će, kao i do sada, putem portala SPD „Radnički“ i društvenih mreža imati priliku da se informiše o rezultatim u okviru našeg sportskog društva.

Mere predostrožnosti biće na snazi sve dok Vlada Srbije ne odluči suprotno.Hala Goca Bogojević.jpg

 

 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu