Čvrstom odbranom do prvih bodova - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog su na startu sezone 2019/2020 postavili najviši cilj, a to je prvo mesto na tabeli i plasman u elitni rang takmičenja. Nakon jesenjeg dela sezone, Kragujevčani se nalaze na drugom mestu, sa bodom zaostatka za vodećim Hajduk Veljkom iz Negotina. Prva prepreka koja ih očekuje u ovoj godini je ekipa Topličanina iz Prokuplja, koju su Kragujevčani ubedljivo savladali u prvom delu prvenstva, rezultatom 30:21.

Nakon dugih i iscrpljujućih priprema, konačno smo dočekali start drugog dela sezone. Spremni smo da nastavimo tamo gde smo stali u prvom delu. U Kragujevac dolazi Topličanin, neugodan protivnik, ekipa sačinjena od iskusnih ali i mladih talentovanih igrača. Krasi ih čvrsta i jaka odbrana. Mislim da ćemo čvrstom odbranom i brzom tranzicijom uspeti da ih “slomimo” i tako uknjižimo prve ovosezonske bodove. Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje rukometa i navijače da nas podrže na putu uspeha ovog proleća, istakao je pivot Radničkog, Ilija Bogdanović.

Utakmica 12. kola Super B lige za rukometaše, između kragujevačkog Radničkog i Topličanina iz Prokuplja, na programu je u subotu, 29. februara u SBB hali Jezero. Početak utakmice zakazan je za 18 časova.

 

 

 

 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu