Prvaci Evrope sutra u Kragujevcu počinju pripreme - iKragujevac


Sport

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, sutra će početi pripreme za turnir Evropskih kvalifikacija za OI 2020, koji će se odigrati od 5. do 10. januara u Berlinu. Slobodan Kovač, prvi trener seniora Srbije, saopštio je spisak igrača (30) za pripreme, na kome su se našli i odbojkaši kragujevačkog Radničkog, Lazar Ćirović i Aleksa Matić.

Okupljanje reprezentativaca, pod komandom selektora Slobodana Kovača, predviđeno je za nedelju, 22. decembar, u kragujevačkom hotelu „Industrial 1853“, a igrači će pristizati u tri termina u zavisnosti od obaveza u klubovima. Najbolji srpski odbojkaši treniraće u „SBB hali Jezero“, u periodu od 22. do 26. decembra.

Kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju igra se u Berlinu od 5. do 10. januara, a naša reprezentacija nalaze se u Grupi B sa nacionalnim selekcijama Francuske, Bugarske i Holandije.

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, odigraće prvi meč u dvorani Maks Šmeling u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13.30 časova. Srbija će u ponedeljak, 6. januara igrati protiv Holandije od 14.00 časova. Posle slobodnog dana, Srbija će treći meč odigrati u sredu, 8. januara protiv Bugarske od 14.30 časova.

 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu