Veliko interesovanje mališana za sportske aktivnosti na Dečijem sajmu - iKragujevac


Sport

Dečiji sajam pod sloganom „Kragujevac, grad šampiona” održan je minulog vikenda na Šumadija sajmu. Tokom tri sajamska dana mnogobrojni posetioci su bili u prilici da se druže, zabave, upoznaju sa širokom ponudom proizvoda za decu, učestvuju u kreativnim radionicama i maskenbalu.

Štand Sportskog privrednog društva Radnički, tokom tri dana bio je mesto okupljanja velikog broja mališana i njihovih roditelja, koji su dobili informacije u vezi sa pravilnim razvojem dece kroz sportske aktivnosti i upoznali se sa programima besplatnih edukacija koje je SPD Radnički obezbedio za svoje polaznike u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

Kao partner i promoter sporta i zdravog načina života SPD “Radnički” se potrudio da, kroz različite sadržaje, animira najmladje posetioce da se kroz zabavu i edukaciju uključe u sport.

Mališani su se družili sa mnogobrojnim sportistima, članovima velike porodice Radničkog. Raspoređeni u timovima sa prvotimcima Radničkog zainteresovani dečaci i devojčice učestvovali su u kvizu znanja i smišljali slogane. Pobednici su nagrađeni besplatnim kupanjem za celu ekipu na zatvorenom bazenu, a svi učesnici dobili su poklone sa obeležjem Radničkog.

Mnogobrojni posetioci Dečijeg sajma bili su u prilici da na štandu SPD Radnički kupe zvanične artikle sa obeležjem Radničkog i na poklon dobiju vaučer, kojim ostvaruju 20% popusta na određene artikle za narednu kupovinu, u butiku RADNIČKI SHOP na zatvorenom bazenu.Sajam 1.jpg

Sajam 2.jpg

Sajam 4.jpg

Sajam 5.jpg

Sajam 7.jpg

Sajam.jpg

 

 

 

 


  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu