Kragujevčani bi da ukoče „valjak“ - iKragujevac


Sport

Utakmicom sa beogradskim Partizanom, u nedelju od 17 časova, u Sportskom centru „Master“ u Zemunu, odbojkaši kragujevačkog Radničkog stavljaju tačku na seriju od tri uzastopna gostovanja u BPŠ Super ligi Srbije.

Kragujevčani u ovaj meč ulaze posle dva uzastopna poraza, na gostovanjima Nišu (2:3) i Jedinstvu u Staroj Pazovi (1:3). Sa druge strane, beogradski crno-beli su posle eliminacije večitog rivala iz Kupa Srbije (3:0), uknjižili i prvenstveni trijumf na „vrućem“ gostovanju u Nišu (3:1).

Dakle, predstojeći meč odbojkaši Partizana dočekuju u nešto boljem raspoloženju i sa velikom željom da se Radničkom revanširaju za poraz u „Jezeru“ na startu sezone (2:3). Iako imaju jako kvalitetan tim, koji se pri tom nalazi u uzletu forme, Beograđani su u dosadašnjem toku sezone pokazali da su skloni čestim rezultatskim oscilacijama.
Upravo tu leži šansa Kragujevčana, koji su i u prethodnom duelu sa crno-belima pokazali da su mentalno jači u odnosu na svog protivnika.Podsetimo, Partizan je u toj utakmici dva puta vodio, ali je četa Ivana Blagojevića, predvođena sjajnim Vladimirom Jekićem, uspela da kreira preokret i slavi u taj-brejku.

Svesni su Šumadinci da ih u nedelju očekuje težak zadatak u borbi za nove prvenstvene bodove, koji bi im mnogo značili u nastojanju da sačuvaju mesto u samom vrhu tabele. Karakter ovih momaka je takav da ih i dva poraza u nizu nisu uzdrmala, već ih, naprotiv, samo dodatno motivišu da na parketu zemunske hale „Master“ pokažu od kakvog materijala su sačinjeni i da se sa punim pravom svrstavaju među najbolje ekipe u ligi.

Utakmica 11. kola BPŠ Super lige Srbije za odbojkaše između Partizanai Radničkog igra se u nedelju, 15. decembra, od 17 časova, na parketu Sportskog centra „Master“ u Zemunu.

 



 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu