Radnički gostuje Jagodini za treću u nizu - iKragujevac


Sport

Osokoljeni startnim pobedama,rukometaši Radničkog gostuju novopečenom Superligašu,ekipi Jagodine iz istoimenog grada,koja gaji velike aspiracije ove sezone.Utakmica će se odigrati u nedelju 6.oktobra u hali „Jasa“,a Kragujevčani žele da nastave pobednički niz i naprave još jedan bitan iskorak ka zacrtanom cilju.

- Narednu utakmicu gostujemo ekipi Jagodine, koja je od ove godine u super B ligi. To im je motiv više da pred svojom publikom pokažu da vrede i da zaslužuju da budu tu gde jesu. Dosta iskusna i neugodna ekipa, koja bez problema može da parira svakome u ligi. Najveća opasnost nam preti od tandema Jelić-Čavaljuga, od kojih počinje većina napada, sa završecima na oba krila, koja su do sada pokazala visok procenat realizacije.Očekujem dosta napornu utakmicu sa pozitivnim ishodom u našu korist.-jasan je uzdanica kluba sa Lepenice Veselin Stevanović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova a pravdu će deliti sudijski par Darko Grubački iz Zrenjanina i Dušan Vojvodić iz Novog Sada.

Za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa,obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom utakmice : https://www.youtube.com/watch?v=tDg2gLc9qr0

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu