Lončarević donirao dresove za najmlađe prolaznike - iKragujevac


Sport

Kragujevčanin Nebojša Lončarevič (49) iako dugi niz godina u inostranstvu,nije zaboravio svoj rodni grad, klub u kome je načinio prve rukometne korake i stekao znanja i veštine koje su mu pomogle u karijeri i životnoj preokupaciji. Naime, boraveći u Kragujevcu ovih dana, donirao je komplet dresova za najmlađe polaznike rukometne škole Radničkog 1964.

- Iako sam skoro 20 godina u inostranstvu i dalje pratim sva sportska,a naročito rukometna dešavanja u mom gradu.Obzirom da su moji vršnjaci,kao i ja uglavnom na nekim rukovodećim i tehničkim mestima u Radničkom, u toku sam sa svim dešavanjima u klubu i kragujevačkom rukometu.Saznavši da u Radničkom egzistira besplatna škola rukometa, želeo sam da dam mali doprinos,poklonivši garnituru dresova za najmlađe polaznike škole,kao podstrek za njihovo dalje bavljenje rukometom – istakao je Nebojša Lončarević. 

Lončarević je rukometom počeo da se bavi sa 10 godina u matičnom Radničkom, a u karijeri je igrao za Partizan, Šamot, Priboj, Rudar, a od 2001-ve godine je igračku karijeru nastavio u Francuskoj. Od 2007-me godine se bavi trenerskim poslom, a trenutno je angažovan u klubu „Cournon D“Aubergue“.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu