SVAKA ČAST! Luka Milivojević donirao 15 hiljada evra kragujevačkoj školi fudbala - iKragujevac


Sport

Kragujevčanin Luka Milivojević ne zaboravlja gde je proveo detinjstvo i odakle je krenuo na put ka fudbalskim zvezdama.

Škola fudbala ''Fitness'' iz Kragujevca dobila je od Milivojevića donaciju u vidu sportske opreme u vrednosti od 1.800.000 dinara.

Luka je svoje prve fudbalske korake načinio u školi fudbala ''Fitness''.

Danas već može da se pohvali zavidnim učinkom u svom poslu, igrao je za najtrofejniji klub u Srbiji (Crvena zvezda), zatim u Belgiji (Anderleht), za grčki Olimoijakos, a sada je kapiten u londonskom klubu Crystal Palace.

Popularnost i novac ga nisu ''iskvarili'', već naprotiv, Luka želi da sada kada je u mogućnosti pomogne onima koji su ga podržavali. Podsetimo, Luka je pre četiri godine donirao 8 hiljada evra za renoviranje sportskih terena u Osnovnoj školi "Treći kragujevački bataljon", u koju su išli njegov otac, brat i on.

Sportski klub ''Fitness'' koji je ove godine ušao u tridesetu godinu postojanja iznedrio je mnoge poznate fudbalske zvezde koji ne zaboravljaju klub u kome su počeli svoju karijeru. U ovoj školi ponikli su Filip Kostić, Danko Lazović  Djordje Rakić, Dušan Pantelić, Mateja Dukić, Ilija Krstić.

Povodom dodele donacije škola je organizovala malu svečanost na terenu FK Vodojaža danas u 18h. Pored trenera Luku će dočekati i 300 dečaka koji trenutno treniraju u školi fudbala ''Fitness''. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu