RADNIČKI OSVOJIO LMK U KATEGORIJI Ž16 - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 u kategoriji Ž16 (2002-go I mlađe) su trijumfalno završile takmičenje u LigiRu mlađih kategorija—grupa Centralna Srbija I KiM,osvojivši prvo mesto,pehar I zlatnu medalju.

Od samog početka šampionata,iako najmlađa selekcija u ligi,su zaposele čelno mesto na tabeli I održale se do samog kraja uz sve pobede I samo jedan poraz u poslednjoj uitakmici koja nije odlučivala o plasmanu.Veliki uspeh ove generacije će biti krunisan odlaskom na završni šampionat države.

- Jako sam ponosna na sve igračice na postignutom uspehu. Od početka sezone u Ligi mlađih kategorija, zauzimale smo prvo mesto i drago mi je što smo i na kraju ostale na pijedestalu. Nažalost, u toku sezone nas je zadesilo par teških povreda nama jako bitnih igračica i morale smo da se i psihički i na terenu izborimo sa tim.

Ogromnom željom uspele smo da prevaziđemo taj problem i tako se plasiramo na državno prvenstvo, koje ce se održati 15 i 16. juna u Šapcu, kao prve u regionu.

Zaista je veliki uspeh biti u 12 najboljih ekipa u Srbiji. Verujem u svoje igračice da će svojom posvećenošću, željom i borbenošću prikazanoj tokom cele godine,smoći snage da izborimo dobar plasman na nivou države – istakla je kapiten trofejne generacije devojčica Radničkog Tijana Petrović.A4.jpg

 

A5.jpg

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu