Radnički želi da se revanšira Zvezdi - iKragujevac


Sport

U revanš utakmici polufinala plej-ofa Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog gostuju Crvenoj zvezdi, u sredu od 16.30 časova, na bazenu „Milan Gale Muškatirović“.

Prvi duel, u kragujevačkom „Parku“, posle velike bure pripao je Zvezdi (8:7), ali se igrači Radničkog nadaju da mogu da se revanširaju iskusnijem rivalu.

Osnov za to im daje i činjenica dasu ove sezone dva puta ubedljivom igrom nadigrali „crveno-bele“ (12:10, 13:12), međutim, Beograđani su ovim trijumfom izjednačili odnos u pobedama, pošto su pre 10 dana slavili i u ligaškom duelu na svom bazenu (13:11).

- Kod kuće smo ispustili priliku za pobedu i u drugu utakmicu ulazimo sa golom zaostatka. Ovoga puta Zvezda ima prednost domaćeg terena i znamo šta nas očekuje, ali to ne znači da nećemo da ti sve od sebe da pobedimo i uđemo u finale. Siguran sam da će biti teška utakmica i da će pobediti ekipa koja pokaže veću želju i borbenost u bazenu – rekao je goman Radničkog, Lazar Dobožanov.

Direktan prenos utakmice obezbeđen je na RTS2.

Polufinalna serija igra se u dve utakmice, a tim koji ostvari bolji skor na megdan će pobedniku dvomeča Šabac – Partizan, u kom trenutno „crno-beli“ imaju gol prednosti (8:7).
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu