PETROVIĆ : POBEDA ZA OPROŠTAJ OD JEZERA - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 će nakon izuzetno uspešne prolećne sezone u nedelju 12.maja dočekati ekipu ŽRK Sloge iz Petrovca na Mlavi u hali „Jezero“ u okviru pretposlednjeg, 21-og kola SBRL za žene i pokušati da se pobedom oproste od svojih navijača.Podsećamo da su u prvom meću odigranom u Petrovcu,Kragujevčanke slavile minimalnim rezultatom 26-25.

- U nedelju dočekujemo ekipu Sloge u,za nas poslednjoj utakmici na domaćem terenu u ovoj sezoni. To što igramo poslednji put pred domaćom publikom, daje nam samo još veću motivaciju i želju da pobedimo.Ekipa Sloge je jedna jako dobra, iskusna ekipa koja se nslazi u sredini tabele,iako po imenima zaslužuje mnogo viši plasman.

Utakmica u Petrovcu, koju smo dobile minimalnim rezultatom, je bila jaka, fizički veoma zahtevna i pre svega uzbudljiva, što očekujem i od ovog duela. Pozvala bih navijače, koji su bili uz nas od početka sezone, da dođu još jednom i da nas podrže u nameri da bodovi ostanu u "Jezeru"-najavila je poslednji ovosezonski meč u Jezeru kapiten Radničkog 1964 Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 16 časova a pravdu će deliti sudijski par Bojan Dauti i Uroš Minić iz Beograda.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu