KRAGUJEVČANKE IDU NA NOGE LIDERU - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 nakon četiri vezane pobede u nedelju 5.maja gostuju lideru na tabeli,ekipi Vrbasa u hali „Drago Jovović“ u okviru 20-og kola SBRL za žene,gde će na vrućem terenu pokušati da vežu i petu pobedu u nizu.Podsećamo da je u prvom meću odigranom u Kragujevcu,Radnički slavio rezultatom 27-23.

-Ovog vikenda putujemo u Vrbas, gde ćemo odmeriti snage sa ekipom koja se trenutno nalazi na čelu tabele. Obzirom da smo prošle polusezone ostvarile pobedu, za nas to predstavlja dodatni motiv da ovog puta to i opravdamo, da dokažemo da možemo da pariramo dosta iskusnijoj ekipi.

Utakmica neće biti nimalo laka, od samog starta očekujemo agresivnu igru sa obe strane terena. Na nama je da duel započnemo hrabro, bez straha, da jakom i prepoznatljivom odbranom i lakim golovima dokažemo da smo kao ekipa stasale i spremne za sve vrste izazova koje nose veliki pritisak. Verujem u svoju ekipu i saigracice i sigurna sam da ćemo se u Kragujevac vratiti sa bodovima i tako upisati još jednu pobedu u nizu.-najavila je gostovanje u Vrbasu pivot Radničkog 1964 Marija Todorović..

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Jelena Koloski i Vesna Žilevski iz Jabuke.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu