TODOROVIĆ: U Prokuplje po dva boda - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 su odlično započele prolećni deo sezone,osvojivši 3 boda u prva dva kola.Priliku da prikazanom dobrom igrom poprave bodovni saldo na tabeli će imati u nedelju 10.marta u hali „Zoran Đinđić“ u Prokuplju,gde će ih dočekati domaći tim „Topličanin“,sa kojim su u prvom delu sezone remizirale rezultatom 25-25.

 -Nakon dve odlične utakmice na domaćem terenu, ovog vikenda putujemo u Prokuplje. Obzirom da smo prošle polusezone igrale nerešeno, verujem da za obe ekipe ova utakmica ima veliki značaj, što za nas predstavlja dodatni motiv i veću želju za dokazivanjem u ovom revanšu. Ono što je najvažnije je da budemo stabilne i agresivne u odbrani i da iz toga proizvedemo lake golove u napadima i kontranapadima. Verujem u svoju ekipu i saigračice i sigurna sam da ćemo ovog puta osvojiti maksimalna dva boda i u istom ritmu nastaviti hrabro do kraja sezone.-najavila je gostovanje u Prokuplju pivot Radničkog 1964 Marija Todorović.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti sudijski par Miloš Radojičić i Predrag Marinković iz Leskovca.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu