Dupli program u nedelju - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 posle napornih zimskih priprema očekuje nastavak takmičenja,gde će u nedelju 24.februara u okviru 12-og kola Super B lige ugostiti lidera na tabeli i najvećeg pretendenta za ulazak u Superligu,ekipu Inđijskog „Železničara“.Podsećamo da su u prvoj utakmici Inđijke slavile rezultatom 34-26.

 -U nedelju igramo prvu utakmicu u drugom delu sezone,gde ćemo ugostiti lidera na tabeli, ekipu Železničara. Gošće iz Srema su jako dobra, iskusna ekipa, opasne sa svih pozucija, u solo prodorima i u šutu spolja.Predvodi ih Suzana Miličić,spiritus movens,oko koje se sve vrti,a u međuvremenu su doveli dva vrsna pojačanja,bombarderku Tamaru Kaitović I talentovano levo krilo Jovanu Avramović. U prvom delu sezone smo pretrpele poraz na gostujućem terenu, no sada smo iskusnije, uigranije i daćemo sve od sebe da na parketu hale

Jezero ostvarimo pozitivan rezultat.-najavila je predstojeću utakmicu kapiten Radničkog 1964 Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova a pravdu će deliti sudijski par Danijel Stanković i Marjan Stefanović iz Leskovca.

Nakon rukometnog spektakla i veličanstvene pobede nad Crvenom zvezdom u osmini finala kupa Srbije,rukometaši Radničkog 1964 se okreću redovnim obavezama i početku prolećnog dela sezone,gde će u okviru 12-og kola Super B lige dočekati ekipu „Topličanin“ iz Prokuplja takođe u nedelju 24.februara,koju su u prvom delu sezone savladali posle velike borbe rezultatom 29-24.

 -Dobre igre iz jesenjeg dela sezone kao i pobede u kup utakmicama nad superligašima Mokrom Gorom i Crvenom Zvezdom daju nam za pravo da sa puno samopuzdanja i optimizma uđemo u borbu za željeni cilj a to je plasman u Super ligu. Prva prepreka na tom putu je ekipa iz Prokuplja sa kojom smo u jesenjem delu igrali jednu jako neizvesnu i tvrdu utakmicu i očekujem da i ovoga puta neće biti lako. Topličanin je dobra ekipa, čvrsta u odbrani ,strpljiva u napadu, ali svakako verujem da ćemo nametnuti naš ritam igre i osvojiti nove bodove. -jasan je pivot Radničkog 1964 Aleksandar Janićijević.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Bojan Dauti i Uroš Minić iz Beograda.

Ženska i muška ekipa,kao i rukovodstvo kragujevačkog kluba pozivaju navijače i simpatizere da nakon spektakularnog meča i velike podrške sa tribina u kupu,dođu u nedelju i bodre svoje ljubimce u ostvarenju zacrtanih ciljeva.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu