Rukometaši Radničkog spremni za derbi jeseni - iKragujevac


Sport

Poslastica jesenjeg dela sezone je pred rukometašima Radničkog 1964.Voljom žreba za kraj polusezone je zakazan derbi celog toka ovog dela prvenstva u kome Kragujevčani gostuju,u okviru 11-og kola Super B lige za muškarce,razgoropađenoj ekipi Bele Palanke. Pobedom bi Radnički poneo laskavu titulu jesenjeg prvaka. Utakmica će se odigrati u subotu 8. decembra u vrelom ambijentu hale „Banjica“ u Beloj Palanci.

Nakon 10 kola očekuje nas možda i najteža utakmica u ovom delu polusezone. Idemo na gostovanje Beloj Palanci, ekipa koja je uz Dubočicu i nas, ozbiljan kandidat za viši rang. Domaćin je izuzetno iskusna ekipa,igraju dugi niz godina u istom sastavu I nezgodan su protivnik,pogotovo pred svojom vatrenom publikom,ali sam uveren da ćemo se izboriti sa tim pritiskom.

Poslednji ispit pred pauzu je ispred nas i ne sumnjam da ćemo ga položiti najvišom prolaznom ocenom. Svesni smo svog kvaliteta, tako da potpuno motivisani odlazimo po 2 boda!- najavio je derbi jesenjeg dela sezone prvotimac Radničkog 1964 Branislav Radenović.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti Darko Grubački iz Zrenjanina i Dušan Vojvodić iz Novog Sada.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu