Radnički punim gasom na favorita - iKragujevac


Sport

Par vezanih poraza nisu ostavilI traga na najmlađoj ekipi lige. Vredno su trenirale i spremale za sredu 28.novembar kada im u goste dolazi jedna od tri prvoplasirane ekipe, ŽRK „Vrbas“ iz istoimenog grada u okviru 9-og kola Super B lige za žene.

-Gostuje nam ekipa Vrbasa,jedna od glavnih pretendenata za osvajanje lige I ulaska u viši rang.Radi se o izuzetno iskusnoj I čvrstoj ekipi, predvođenoj Zoranom Milić koja je deo karijere provela u Kragujevcu.

Vrbas je ekipa koja igra na mali broj golova što je posledica agresivne igre u odbrani a napadački su jedna od najpotentnijih ekipa,obzirom na kvalitet koji poseduju. Nakon nekoliko poraza I činjenice da još uvek nismo trijumfovale u Jezeru,motivisanije smo više nego ikada da se dokažemo pred svojom publikom.

Pokušaćemo da nametnemo svoj stil I ritam igre I dati sve od sebe da bodovi ostanu u Kragujevcu- najavila je predstojeći meč kapiten Radničkog 1964 Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova a pravdu će deliti sudijski par Nikola Vasilijić iz Niša i Predrag Zdravković iz Leskovca.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu