Radnički sa pobednikom za ostanak na čelu tabele - iKragujevac


Sport

Lideri prvenstva Super B lige za muškarce, rukometaši Radničkog 1964 će u okviru 6-og kola dočekati novajliju, prijepoljsku ekipu „Pobednik“ u želji da osvajanjem novih bodova zacementiraju vodeće mesto na tabeli.Utakmica se igra u subotu 3.novembra u hali Jezero.

 -Pauzu u prvenstvu smo iskoristili na pravi način, podigli fizičku spremu i taktiku na još viši nivo, i rešili neke stvari u kojima smo grešili u dosadašnjem delu prvenstva. Naš cilj se zna a to je ulazak u viši rang, što znači da u svakoj utakmici moramo ići na pobedu a posebno u duele kod kuće, bez obzira ko je protivnik.

Ne zavarava nas trenutna pozicija na tabeli ekipe Pobednika koja u svojim redovima ima par iskusnih igrača koji su u stanju da kazne svaku našu grešku. Recept za pobedu se zna, čvrsta odbrana sa što više lakih golova.

Smatram da ukoliko ponovimo igru iz prvog poluvremena u Kuršumliji tokom svih 60 minuta u subotu, osvajanje bodova se neće dovesti u pitanje-najavio je subotnji meč golman Radničkog 1964 Dušan Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 20:30 a pravdu će deliti sudijski par Davor Tarajić i Vladan Andonovski iz Pančeva. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu