Inđijke prejake za Radnički - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 su poražene u uvodnom meču Super B lige od ekipe Železničara iz Inđije rezultatom 34-26,poluvreme 15-10.
Iskusne rukometašice Železničara su bolje otvorile utakmicu i stekle početno vođstvo 2-0 golovima večeras odlične Suzane Miličić i tu prednost od 2-3 gola održavale sve do 24-og minuta,kada gošće golom fenomenalne Jasmine Kolak smanjuju na samo gol razlike ( 10-9).Na scenu ponovo stupa Miličićka koja pogotcima i odličnim asistencijama razigrava svoju ekipu koja na poluvreme odlazi vođstvom 15-10.

Drugi deo utakmice nije sjajno krenuo za Radnički.Železničar dolazi do najveće prednosti od 6 golova pogotkom Milice Zubović u 34-om minutu ( 18-12),međutim Kragujevčanke se nisu predavale i u svom prepoznatljivom stilu pojačavaju odbranu i agresivnost,sevnulo je par ubitačnih kontranapada i u 45-om minutu rezultat je glasio 22-21 pogotkom Jovane Blagojević.

Još jednom je ekipa Radničkog došla na gol zaostatka ( 23-22,46.min),međutim Inđijke u čijim redovima nastupa veliki broj iskusnih superligaških igračica, „isključuju“ iz igre Jasminu Kolak,što uz skraćenu rotaciju gošći i izlazak iz igre Natalije Mikić zbog 3 isključenja donosi prevagu domaćim igračicama koje privode utakmicu kraju,stiče se utisak, prevelikom prednošću za ono što se dešavalo na terenu,rezultatom 34-26.

 U redovima domaćina najefikasnije su bile Milica Zubović sa 10 i Suzana Miličić sa 7 pogodaka,dok su kod ekipe Radničkog prednjačile Jasmina Kolak sa 11 i Milica Đorđević sa 6 postignutih golova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu