Ruski reprezentativac stigao u Radnički - iKragujevac


Sport

Mladi ruski reprezentativac Ivan Gusarov, novo je pojačanje Kragujevačkog vaterpolo kluba Radnički za nastup u Regionalnoj A2 ligi.

Ovaj talentovani dvadesetjednogodišnjak u Kragujevac stiže iz redova ruskog šampiona, Dinama iz Moskve, u kom je igrao sa našim reprezentativcima Duškom Pijetlovićem, Gavrilom Subotićem i Nikolom Rađenom.
- Mislim da je Radnički dobar klub za mene i da je Uroš Stevanović najbolji trener za razvoj mladih igrača. Kragujevac je lep grad, klub je jako dobar i saigrači su me srdačno dočekali. Smatram da će mi igranje za Radnički doneti mnogo u karijeri, da ću ovde dosta napredovati i da će mi to u budućnosti omogućiti da zaigram za neki od najboljih klubova na svetu. Sa nestrpljenjem iščekujem početak Regionalne lige i nadam se da ćemo se boriti za vrh u svim takmičenjima – rekao je Gusarov.
Podsetimo, pre Gusarova u Radnički su stigli golman reprezentacije Srbije, Lazar Dobožanov, i iskusni centar Nikola Tomašević, a ranije je saradnju produžio najbolji strelac prošlogodišnje Superlige, francuski reprezentativac Gijom Dino.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu