Evo ko je NOVI KAPITEN RK Radnički - iKragujevac


Sport

Dosadašnji kapiten Jovan Bogićević,master inžinjer mašinstva je predao kapitensku traku Milošu Stevanoviću,masteru industrijskog inžinjerstva.

 -Zbog privatnih obaveza i odgovornosti koju nosi kapitenska traka,odlučio sam da istu predam igraču za koga smatram da je pravi čovek i sportista - Milošu Stevanoviću ,momku za koga sam uveren da je odgovorna i svestrana ličnost i koji će tu dužnost obavljati na profesionalnom nivou. Želim mu puno uspeha i da na kraju sezone podigne pehar namenjen osvajaču Super B lige, kao i da se ne zaustavi na tome. Ujedno dugujem zahvalnost svim igračima,bila mi je čast predvoditi ekipu sa ovakvim igračkim i ljudskim kvalitetima-pun je hvale za svog naslednika Jovan Bogićević.

 Miloš je rođen 1993-će godine u Kragujevcu.Rukometom je počeo da se bavi sa 12 godina, u karijeri je nastupao za RK „Radnički“,RK „Slogu“ iz Požege,a u rodni grad se vratio 2016-te godine kada je i osnovan RK „Radnički 1964“.

 -Drago mi je što mi je klub ukazao poverenje dodelivši mi ulogu kapitena ekipe čiji sam član od osnivanja. Velika čast, ujedno i velika obaveza. Posebno sam motivisan ambicijama i ciljevima koje je klub zacrtao. Nadam se da ću opravdati očekivanja i uspešno nastaviti ono što je Jovan Bogićević započeo - nije krio oduševljenje kapiten Radničkog Miloš Stevanović.

 Stevanović je ujedno i potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Radničkim.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu