Rukometaši Radničkog poraženi u Novoj Varoši - iKragujevac


Sport


 Rukometaši Radničkog 1964 su u okviru petog kola Super B lige poraženi u Novoj Varoši od ekipe „Zlatara“ rezultatom 25-17,poluvreme 10-7.

 Početak utakmice je pripao domaćinu koji u petom minutu dolazi do 2 gola prednosti ( 2-0),međutim Kragujevčani su konsolidovali igru i sve do 22-og minuta se igra gol za gol ( 6-6 ),kada domaći serijom 3-1 odlaze na odmor konačnim rezultatom 10-7.U ovom delu igre je briljirao Ognjen Jovanović odbranivši 12 protivničkih udaraca na gol.

 Početkom drugog dela domaćin dolazi u 33-em minutu do 5 golova prednosti ( 12-7) što je bio znak da igrači Radničkog zaigraju angažovanije i serijom 7-2 dođu do izjednačenja u 44-om minutu ( 14-14).Ekipa Zlatara je tad zaigrala oštro u odbrani i ponovo preuzima vođstvo koje nije ispuštala do kraja utakmice.Ovaj deo igre je obilovao grubljim startovima i rezultirao većim brojem isključenja a igrač domaćih Ajanović je u 44-om minutu dobio crveni karton zbog grubog starta.

 U redovima Zlatara najefikasniji je bio Slaviša Džekulić sa 8 pogodaka a kod Kragujevčana Nebojša Stošić sa 4 postignuta gola.

Igrač utakmice : Ibrahim Hadžibegović
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu