Deki: Vraćam se ako me Miha pozove - iKragujevac


Sport

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da bi se vratio u nacionalni tim ukoliko bi usledio poziv selektora Siniše Mihajlovića.

Stanković je odigrao 102 utakmice u dresu reprezentacije, od koje se oprostio prošle jeseni nakon poraza od Slovenije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012.

"Siniša i ja smo u stalnom kontaktu, pričamo o raznim stvarima. Ukoliko bi procenio da sam potreban reprezentaciji Srbije, stavio bih mu se na raspolaganje", rekao je Stanković.

34-godišnji bivši fudbaler Lacija i Crvene zvezde dodao je i da Mihajlović radi dobar posao sa reprezentacijom, da je ubacio veliki broj talentovanih mladih igrača, kao i da mu želi sve najbolje.

Iskusni igrač sredine terena još se oporavlja od dvostruke operacije Ahilove tetive i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Inter.

"Ne mogu da dočekam da se vratim na teren. Teško je posmatrati sve sa strane, jednostavno nije lako prihvatiti da si daleko od akcije. Ipak, jedino o čemu trenutno razmišljam je da se potpuno oporavim", rekao je Stanković, navodeći da će i posle završetka karijere ostati u fudbalu.

"Još sam gladan fudbala, ali i nakon penzionisanja vidim sebe u fudbalu. Već sam mnogo puta rekao da je moja porodica ovde, da bih voleo da ostanem u klubu i da ću uvek biti na raspolaganju Interu”, zaključio je Stanković.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu