Fudbaleri Radničkog jesenji prvaci - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog savladali su na Čika Dači ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka, rezultatom 2 – 0, golovima Aleksandra Varjačića i Darka Spalevića. Ovom pobedom Kragujevčani su se učvrstili na vrhu tabele, i poneli laskavu titulu jesenjeg prvaka.

Bilo je jasno da će kragujevača ekipa, koja je s’ razlogom lider u ovoj ligi, borbeno i sa željom ući u ovaj meč, a to je i krasilo igru dominantnog Radničkog 1923, što je na kraju ovog duela dovelo Kragujevčane do desete pobede u sezoni.

Prvo radovanje na Čika Dači danas doneo je mladi Aleksandar Varjačić, koji iz meča u meč pruža sve bolje partije, pa je tako preciznim pogotkom u 12. minutu obezbedio vođstvo svojoj ekipi, sa kojim se i otišlo na pauzu.

Njegov stariji saigrač, Darko Spalević, pobrinuo se da na početku drugog poluvremena, tačnije u 51. minutu, duplira prednost domaće ekipe i iako je od 55. minuta Radnički 1923 igrao sa igračem manje, a do kraja meča bilo još nekoliko povoljnih prilika za uvećanje prednosti, ali rezultat je ostao nepromenjen.

Radnički 1923 se tako učvrstio na vrhu tabele, sa osvojena 33 boda, mirno očekujući meč poslednjeg kola i odlazak na zasluženi odmor.

Narednog vikenda na programu su utakmice 15. kola, u okviru kojeg Radnički 1923 odlazi u Priboj, na megdan ekipi FAP – a, a ujedno će ovaj susret biti poslednji ove jeseni.

 

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu