Radnički dočekuje Loznicu: ''Snagom, voljom, željom, motivacijom do dobre igre'' - iKragujevac


Sport

FK ‘Radnički 1923′, u okviru meča 25. kola Prve lige Srbije, u sredu, 04. maja, na stadionu ‘Čika Dača’, dočekaće ekipu Loznice. Početak susreta zakazan je za 17 časova.

Šef stručnog štaba Kragujevčana Radovan Radaković, izrazio nezadovoljstvo igrom i zalaganjem koje je njegova ekipa prikazala u Užicu, ističući da je, od kada je on na klupi Radničkog 1923, to najgora utakmica tima koji vodi. Za ekipu Loznice ima reči hvale. Gosti do sada imaju 5 pobeda, 9 remija, 10 poraza, Lozničani su osvojili ukupno 24 boda, sa gol razlikom 17:29.

’Loznica je dobra ekipa, vođena dobrim trenerom. Vidim da su se u poslednje vreme grupisali, imaju bolje rezultate. Moguće je da prave kalkulacije da nas pobede. Međutim, na našem terenu mi se pitamo. Igraćemo igru koja nas je krasila u prolećnom delu. Ponoviću, u meč sa Slobodom ušli smo nonšalantno. A moji igrači treba da uđu sa 1000, a ne 100 – 200 posto snage, volje, želje, motivacije, da bismo pokazali dobru igru.’ – zaključio je Radovan Radaković.

Po rečima Radovana Radakovića, svi igrači su spremni i u konkurenciji za tim za sutrašnju utakmicu.

Dvadesetogodišnji štoper Radničkog 1923, Ivan Živanović, složio se sa svojim trenerom da je prethodna utakmica bila loše izdanje njegove ekipe, ali da će priliku da isto poprave iskoristiti već na meču protiv Loznice.

’Poslednja utakmica bila je veoma loša. Sada nam dolazi ekipa Loznice koja se bori za opstanak i koja će, sigurno, imati veliki motiv ovde. Ali znam da ćemo mi pružiti maksimum i da ćemo uz taj maksimum i podršku naših navijača doći do dobrog rezultata.’ – jasan je štoper Radničkog 1923, Ivan Živanović.

 

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu