Odbojkaši Radničkog večeras igraju protiv Partizana - iKragujevac


Sport

Odbojkaše kragujevačkog Radničkog Odbojkaše kragujevačkog Radničkog večeras očekuje gostovanje beogradskom Partizanu u meču 15. kola Viner Štediše lige. Kragujevčani još uvek strepe kada je u pitanju opstanak u superligaškom rangu, pa bi eventualna pobeda u dvorani "Vizura" predstavljala veliki iskorak ka tom cilju.

Tim Predraga Srećkovića je nakon odlične pobede i igre protiv "Spartaka" u "Jezeru", vezao dva uzastopna neuspeha u mečevima sa Nišom i Vojvodinom.

Za Šumadince je večerašnji meč verovatno i poslednja prilika da dobiju neki bod na gostovanjima, s obzirom da im je do kraja lige preostalo još gostovanje lideru Crvenoj zvezdi, gde su im šanse za iznenađenje minimalne.

Crno-beli su i ove sezone značajno podmladili tim, pa u skladu sa tom činjenicom i njihovi rezultati u Super ligi variraju, mada su u usponu forme, budući da su u poslednja četiri meča upisali tri trijumfa.
Razlog za dodatni optimizam Kragujevčana je i to što su u prvom meču ove sezone prilično tako i sigurno savladali crno-bele u "Jezeru" sa 3:1, pa se nadaju da će sličan scenario ponoviti i u večerašnjem susretu, čiji je početak zakazan za 19 časova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu