Mladom fudbaleru uručena plaketa - iKragujevac


Sport

Mladom kragujevačkom fudbaleru Stefanu Iliću koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio svetsko prvenstvo do 20 godina u fudbalskom savezu grada uručene su zlatna medalja fudbalskog saveza Srbije i plaketa fudbalskog saveza grada Kragujevca.

Povod ne može biti lepši da se na jednom mestu nađu ovdašnji fudbalski poslenici i jedini Kragujevčanin koji je uspeo da se okiti titulom svetskog fudbalskog prvaka. Stefan Ilić je pauzu u prvenstvu super lige iskoristio da deo odmora provede sa porodicom i prijateljima u rodnom gradu.

Bila je to lepa prilika da se novoizabrano rukovodstvo kragujevačke fudbalske organizacije bar delimično oduži mladiću koji je tokom leta osvojio svetsku titulu na prvenstvu u Novom Zelandu.

Predsednik gradskog i saveza regiona Zapadne Srbije Žarko Stevanović mu je tom prilikom u ime FSS uručio specijalno izrađenu zlatnu medalju, a Dragan Obradović potpredsednik saveza plaketu gradske fudbalske organizacije.

Stefan Ilić, koga ugovor sa Spartakom veže i u narednih godinu dana, je Kraguju, klubu u kome je ponikao, poklonio deo opreme koju je nosio na prvenstvu sveta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu