Promocija evropskog prvenstva u futsalu u Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Promocija Evropskog prvenstva u futsalu, koje se od 2. do 13. februara održava u Areni u Beogradu, upriličena je u Osnovnoj školi "Dragiša Mihailović", gde je ujedno predstavljen i promotivni turnir iz programa "Moja škola - moj klub". Prvenstvo će okupiti 11 najboljih evropskih ekipa u ovom sportu i veliki broj navijača iz cele Evrope.

Osnovna ideja turnira "Moja škola-moj klub" je promocija futsala, fer-pleja i poštovanja rodne ravnopravnosti, kao i realizacija edukatvnih sadržaja sa osvrtom na održivi razvoj i povećanje ekološke svesti. Deca treba da nauče da nije važno ko je dao gol, ili ko je napravio dribling, već da postanu tim, ekipa, da svi dišu kao jedan i da se bore kako za sebe, tako i za svog drugara.

Trener kragujevačkog KMF Ekonomac Vladan Cvetanović, bivši futsal reprezentativac Srbije, kao i ostali člnovi tima, izrazili su nadu da će srpski tim imati veliku podršku navijača i da će na domaćem terenu ostvariti veliki uspeh.

Prodaja ulaznica za sve utakmice počela je 1. decembra na svim prodajnim mestima "Eventima", po ceni od 600 dinara za prvu i 350 dinara za drugu kategoriju.

Prvi meč odigraće Srbija i Slovenija.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu