Vaterpolisti Radničkog dočekuju Nais iz Niša - iKragujevac


Sport

U četvrtfinalu Kupa Srbije vaterpolisti kragujevačkog Radničkog dočekuju Nais iz Niša, sutra u 18 časova i 30 minuta.

Utakmica se, naravno, igra na pokrivenom bazenu Sportskog centra „Park“, a ulaz je besplatan.
Kragujevčani su poboljšali formu u odnosu na početak sezone, ali se to nije mnogo odrazilo na bodovni saldo u Regionalnoj ligi, jer su u poslednja dva minuta igre u mečevima sa POŠK-om i Vojvodinom ispustili pet važnih bodova.
– Pozvao bih navijače da u što većem broju podrže ovaj mladi tim. Sigurno da nam je potrebna podrška posle neuspeha u Splitu i Novom Sadu. Imamo mnogo oscilacija u igri, ali se nadamo da ćemo to poboljšati, počevši od utakmice sa Naisom, i spremni dočekati Kup Srbije koji je na programu u decembru – kaže Nikola Tomašević, centar Radničkog.

Ni Nišlijama ne cvetaju ruže u Triglav A2 ligi, u kojoj su sva tri puta poraženi, pa se Šumadinci nadaju da bi upravo od ovog meča mogli da počnu seriju pobeda.

– Protekle nedelje smo dosta radili sa Steauom i nadam se da će nagrada za te treninge stići već u ovoj utakmici. Neće nam biti lako, jer sve ekipe žele da se dokažu i odu na finalni turnir. Potrebna nam je velika podrška, ali i mi kao tim treba da se stisnemo i damo sve od sebe – kaže Nino Blažević, bek Radničkog.
U ostalim utakmicama sastaju se Partizan – Banjica, Beograd – Vojvodina i Šabac – Crvena zvezda.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu