Poraz Ekonomca od Benfike - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca poraženi su od portugalske Benfike sa 3:0 (0:0) u  prvom meču D grupe Elitne runde UEFA Futsal kupa.

Igrači trenera Cvetanovića dobro su se nosili prvih dvadeset minuta, čime je poluvreme završeno 0-0. Bilo je šansi na obe strane, ali stekao se utisak da su igrači Ekonomca hladne glave odigrali ovaj deo meča, pri čemu su pokazali da se nisu uplašili renomiranog protivnika.


Kada je u drugom poluvremenu počela da se širi panika u redovima Benfike, usled pritiska rezultatske neizvesnosti, dogodio se nesrećni prvi pogodak, autogolom u 24.minutu. Benfika dolazi u vodjstvo autogolom Rnića, a prethodno je golman Bilić odbranivši šut, odbio loptu na koleno Rnića, te daljeg spasa nije bilo. Zatim se igrači Ekonomca nisu predavali, dodali su gas, čime se stvaraju šanse na protivničkoj polovini. Dva pokušaja kapitena Simića i jedan odličan izlazak Jovanovića pred golmana Benfike, ne završavaju se izjednačenjem.

Kazna stiže u u 34.minutu, kada grešku Ramića, pri dodavanju na polovini preseca Bruno, a posle duplog pasa povišava na 0-2. Poslednji pogodak na meču Portugalci postižu u 38.minutu u igri Ekonomca bez golmana.

Naredna utakmica se večeras od 17,30 časova, protiv ukrajinskog prvaka Lokomotive, a postava Ekonomca će biti jača za Aleksića, koji se vraća u tim.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu