Ubedljiv poraz Ekonomca! - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca pretrpeli su ubedljiv poraz u 2. kolu Prve futsal ligi. Višestruki šampion je poražen u Sremskoj Mitrovici od novajlije u najvišem rangu, ekipe Deusa, rezultatom 8:4.

Posle odličnog početka sezone i ubedljive pobede nad niškim Kopernikusom sa 12:0, Ekonomac je na prvom gostovanju u prvenstvu doživeo poraz od novajlije u Prvoj futsal ligi, ekipe Deusa u Sremskoj Mitrovici.

Domaćin je potpuno nadigrao branioca titule, a konačan ishod meča nazirao se posle prvog poluvremena koje je ekipa Deusa rešila u svoju korist sa 3:0.

Ekonomac je u nastavku uspeo u dva navrata da smanji vođstvo domaćina na dva gola razlike, ali je ekipa Deusa uspela da sa tri pogotka Živanovića, koji je sa četiri gola bio najefikasniji igrač utakmice, trasira put ka ubedljivoj pobedi rezultatom 8:4.

Ljubitelji futsala ne sećaju se kada je Ekonomac poslednji put primio osam golova.

Jedan od razloga za ubedljiv poraz je i neefikasna igra u napadu, jer su Kragujevčani čak četiri puta pogodili okvir gola.

Treće kolo Prve futsal lige obeležiće gradski derbi između Ekonomca i Mašinca koji će biti odigran u petak u hali Jezero od 19 časova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu