Legendarni kapiten Tigrica novi sportski direktor - iKragujevac


Sport

Legendarni kapiten Radničkog, Biljana Balać, pod čijom su kapitenskom palicom Tigrice osvojile dve titule šampiona i kup Srbije, novi je sportski direktor kluba. 

Podsećamo da je Balaćeva u klubu provela 4 godine, kao i da je nosilac najvećeg državnog priznanja - Zaslužni sportista republike Srbije, odigravši preko 100 utakmica u dresu sa državnim grbom.

- Izuzetno smo zadovoljni što je Biljana Balać prihvatila naš poziv da posle igračke karijere ostane u klubu na funkciji za koju mi mislimo da će uspešno obavljati i dati značajan doprinos u daljem jačanju kluba. Smatramo da je ona prava osoba na ovom odgovornom mestu, a time i dokazujemo da klub želi da nastavi saradnju sa svojim igračkim legendama - jasan je predsednik Radničkog Goran Stanišić.

- Kada me je Uprava kluba pozvala i ponudila mesto sportskog direktora, bilo mi je izuzetno drago, jer je to klub u kom sam provela 4 vrlo uspešne sezone. Prepoznala sam veliku energiju u onome što rade i sa zadovoljstvom prihvatila poziv. Nadam se da ću i u ovoj novoj ulozi imati podjednako uspeha kao i dok sam bila igrač - poručila je Biljana Balać.



izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu