Ekonomac počeo pripreme za novu sezonu - iKragujevac


Sport

Kmf Ekonomac je i zvanično u subotu 1. avgusta započeo pripreme za novu sezonu u kojoj će se nadmetati na tri fronta.

Igračima se najpre obratio Predsednik klub Prof. dr Veroljub Dugalić, koji je istakao ciljeve kluba za narednu sezonu u kojoj će klub, po prvi put u istoriji, biti direktni učesnik Elitne runde UEFA Futsal kupa odakle će pokušati da se plasira na fajnal four.

Na prvoj prozivci, treneru Cvetanoviću, se odazvalo 16 igrača, koji su već na prvom treningu blistali od želje za radom. Pre samog početka priprema, klupska ikona, Vidan Bojović je predao kapitensku traku Milošu Simiću, momku koji je svojim zalaganjem i igrama istu itekako zaslužio, čime je postao treći kapiten našeg kluba u petnastogodišnjoj istoriji.

Novi igrači kluba su postali Nikola Rnić, koji se posle nekolio sezona u velikom fudbalu vratio na parket i ponovo u naš tim, Bojan Perić(KMF Nova Pazova), Marko Radovanović(KMF Kalča) i novi golman Franko Bilić(MNK Uspinjača).

Igrači će prvu radnu nedelju avgusta provesti u hali Jezero, zatim sledi turnir u Beču, a nakon toga, tradicionalno, bazične pripreme će se obaviti na Zlatiboru.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu