Radnički potopljen u ''Parku'' - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog izgubili su od Partizana rezultatom 9:10 (3:2, 1:3, 1:3, 4:2) u prvom meču finalne serije šampionata Srbije.

Kragujevčani su u startu iz snova stekli tri gola prednosti, preko Petkovića, Markovića i Bogdanovića, ali su „crno-beli“ za kratko vreme u finišu prve četvrtine postigli dva gola i najavili još jednu uzbudljivu i neizvesnu predstavu – 3:2.

U drugoj deonici Subotić je gostima dva puta donosio izjednačenje, a za prvo vođstvo pred sam odlazak na odmor pobrinuo se Gilen – 5:4.

Radnički je u nastavku susreta stigao do izjednačenja preko Petkovića, ali je sa sjajnim odbranama nastavio golman gostiju Rističević i dao krila svojim saigračima za velikih „plus tri“ pred poslednji period – 8:5.

Četiri minuta pre kraja domaći su prišli na „minus jedan“ (9:8), kao i dva minuta kasnije, ali je nedostajalo i malo sportske sreće za izjednačenje. Jedan od prelomnih momenata dogodio se u samom finišu kada trener „crvenih“ Uroš Stevanović nije dobio tajm-aut koji je zatražio, pa je Partizan ubrzo došao do lopte.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Gilen, Subotić, Jakšić i Asanović sa po dva gola, koliko i Miličić, Basara i Petković na drugoj strani.

izvor: vkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu