U podne počinje Prva kragujevačka biciklijada - iKragujevac


Sport

Prva Kragujevačka biciklijada održaće se danas, start je zakazan za 12 sati na platou ispred Skupštine grada, a cilj je u Eko-parku u Ilinoj vodi. 

Biciklijada nije takmičarskog karaktera, već je prevashodno osmišljena za Kragujevčane koji vole druženje i vožnju biciklom.

Ideja je da se pokaže da u Kragujevcu postoji veliki broj ljubitelja biciklizma i biciklista, i da je potrebno da im se posveti mnogo više pažnje.

Planirana ruta je lagana i prihvatljiva svim generacijama. Osnovni motiv biciklijade je da se tog dana pobegne od svakodnevnih problema uz dobro raspoloženje i druženje između učesnika biciklijade kojih će, kako se očekuje, biti u velikom broju.

Po prispeću u Eko-park, biće organizovan muzički program. Organizatori su se potrudili da za osveženje obezbede voće i sokove. Biće kuvan i vojnički paulj u sklopu akcije "Opasulji se".

Za sve učesnike biciklijade pripremljeni su i pokloni, a posebno iznenađenje očekuje najmlađeg i najstarijeg biciklistu, kao i najboljeg mamu i najboljeg tatu , koji porodično uzmu učešće u ovoj manifestaciji.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu